lördag 30 augusti 2008

:D



ja ni fattar

fredag 29 augusti 2008

<3



happy cat ... is happy :D

måndag 25 augusti 2008

hela veckan

nu var det måndag igen. dags för min sista lediga vecka innan skolan börjar igen.

Och nu följer hela förra veckan:

Förra helgen var sjukt rolig, jag kom hem från resan, råkade bli full och somna i min frus säng. Dagen därpå hade min lillasyster fest och vi kom dit och festade så bra vi någonsin kunde. Vi smög på folk och så.
Söndag var det Axel Thai, som vilken söndag som helst. Vi gjorde säkert nåt annat också, men jag minns inte riktigt vad.
Måndag för en vecka sen kom och äntligen hade veterinären öppet, så jag gick dit. Sen träffade jag säkert folk och så, vi var på l'assasino och så.
I tisdags var det någon som hade sagt upp sig, och vi firade naturligtvis med champange. Synd att jag var för trött och ledsen för att orka fira ordentligt, men ändå. Det var här jag drack veckans enda glas vin (jag hade bestämt mig för att vara sjukt duktig och inte dricka något en vecka innan midnattsloppet som var i lördags, men en uppsägning kräver ju ett stort glas champange, det var bara att ställa upp).
Onsdag är det ingen som kan minnas, inte jag heller. antagligen slösurfade jag hela dagen, kollade på youtube och träffade någon sorts vänner på kvällen. men som sagt, jag är inte helt säker.
I torsdags hade vi dansmöte, och jag är sjukt peppad. Vi har alltså en dansgrupp på chalmers som vi startade för två år sen (det är så längesen nu ju!!). Sen har jag inte kunnat vara med förra året, jag var ju i Hjo och det. Men nu jälar! dans dans dans :D
Fridays I'm in love, jag hade alltså en date. men min top secret love och det gick bra och så, he he he.
Lördagen var ju midnattsloppet, jag åt pasta hela dagen. Sen på kvällen var det dags och jag var nervös. Jag fick skämmas lite över att jag satt mig i en så bra startgrupp, men det gjorde inte så värst mycket. Jag sprang snabbt för att vara jag. Iom resan har jag inte tränat helt optimalt inför loppet, men 52:48 slutade det på, jag är nöjd :D Av min frus vänner kom jag tvåa, också en bedrift. Men NÄSTA ÅR! då jääääälar vad jag ska springa snabbt. På det här loppet också.
Igår tänkte jag träffa min date igen, men han var för seg, så rätt var det var var jag ute i Lerum och hälsade på en kompis i hans hippiekollektiv. Det var fint, vi gjorde frukost och drack öl i skogen och så. Sen badade vi, och jag råkade av misstag bada min telefon med. Den har legat på tork sen igår och den startade faktiskt nu i morse, fast sen ångrade den sig och dog igen. Men kanske en dag jag kan använda den igen.

Så, det var hela veckan. Nån gång ska jag skriva ett mer intressant inlägg *lova*
men nu ska jag till malmö.

lördag 23 augusti 2008

internet är så bra



internet är så bra. kolla speciellt 1:09, väldigt effektfullt.

måndag 18 augusti 2008

Vally



vally har varit sjuk. Förutom då den där tumören i magen och ögonen som kommer sluta se, när jag hämtade henne i lördags hade hon ont i ryggen. Det är svårt att beskriva, men att se henne ha ont var som tortyr för mig. Jag ringde till flera olika veterinärer, de flesta hade stängt under helgen och de andra hade oändliga telefonköer. Tillslut fick jag inse att hon faktiskt inte höll på att dö, och jag väntade tills måndagen för att kunna gå till den vanliga norska veterinären.
Så igår var vi där, hon röntgades och alla mina pengar tog slut (igen). Det var något fel på ryggen, och det skulle kunna vara allvarligt, men det skulle också kunna vara bara en inflammation. I värsta fall kunde hon bli förlamad i bakbenen, i bästa fall går det över om bara ett litet tag (vi har haft tur, hon är en tax och har inte haft ryggproblem förut). Hon fick en spruta med något som var smärtstillande/antiinflammatoriskt, och igårkväll var hon nästan som vanligt. Jag har köpt medicin till henne och hon ligger nu i min säng, jag vill inte gå upp för hon är så mysig.

Det som gick upp för mig, var att hon faktiskt kommer dö. Jag kan inte skämta bort det längre. Hon kommer inte leva för alltid, och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara det. Men förhoppningsvis dröjer det ett bra tag till.

sömnproblem



Alltså, jag vaknar. Tidigt. Även om jag somnar sent. Det är cp. I fredags sov jag två timmar, i lördags tre och en halv. I går var jag då knäpp, så jag tänkte att det är nog bäst att lägga sig tidigt. Så jag gick och lade mig tidigt och helvete vad bra det gick, tre och en halv timme senare vaknar jag och min hjärna vägrar somna om. Klockan är mitt i natten!! Sluta vara vaken, dumma hjärna. Det är inte ens morgon.

Helgen var fantastisk. Tack alla människor, ni är underbara. Jag är så glad för att jag har så himla bra människor omkring mig, som bryr sig och som är roliga och fina och härliga och jag tycker om er så mycket (jag blir lite sentimental av att vara sepe-trött, börjar nästan lipa när jag tänker på hur bra ni är och hur mycket jag gillar er). puss och godnatt, jag ska försöka sova igen.

söndag 17 augusti 2008

sunshine



finns så många otrolit bra versioner av den här låten. originalet gjordes av bill withers, förutom den här versionen finns en jag gillar mycket av jackson 5. sjukt bra. jag börjar nästan gråta.
jag är full dessutom. nu ska jag sova i min säng.

lördag 16 augusti 2008

hemma



Jag är hemma nu. Det var hemskt trevligt att träffa mina vänner igår. Jag har saknat dom mycket. Och hur bra jag än har haft det på resan var det skönt att komma hem. Jag har dessutom en inneboende, det är fint.
Nu ska jag vara ledig i två veckor :D

Bilden är från en vägg i Hamburg. Fanns mycket snyggt där, sånt gatukonst alltså.

onsdag 13 augusti 2008

Villach

mein güt nu är vi tillbaka i österrike, ska med ett autozug ikväll, kommer vakna i Hamburg.
Resans favoritland är Slovenien, för där har vi varit inte mindre än fyra (4) ganger! Österrike, slovenien, kroatien, slovenien, italien, slovenien, italien, slovenien, österrike. Härliga tider, vi har kört mycket. Pappa skriver resedagbok just nu, jag handlade pa HM förut. Tiden är snabb, snart är jag hemma igen... Men först lite tag och lite dannmark. Jag är lite brunare än förut, men inte speciellt mycket. Vi har haft tur med vädret och jag har hört att ni inte har haft det i götlaborg, vilket gladde mig MYCKET!!! ehm ehhhhm bilder kommer sen, fast batteriet i min kamera tog slut och jag har varit smart nog att inte ta med mig laddaren. Den sista bilden blev pa en kaffekopp. Nu ska vi äta würst eller nagot.

torsdag 7 augusti 2008

resa

jag ar pa resa. just for tillfallet ar jag i zagreb, har ar varmt och billig ol. det ar fint. Kolla in var resedagbok, dar vi skriver om resan och sa.

fredag 1 augusti 2008

resa


om ungefär en halvtimme ska jag åka. först blir det upp till umeå, där min kusin mia ska gifta sig med sin nicklas. Det ska bli kul, bröllop brukar vara festliga.
< modeblogg> Jag kommer bryta etiketten och ha SVART på mig. En sjukt snygg klänning som jag köpte till ett annat bröllop. Och ja, man får ju egentligen inte ha samma klänning två gånger heller. men det gör inget, jag är anarkist och gör som jag vill. < /modeblogg>

Sen ska vi hem, kommer till Göteborg med tåg klockan 03:00 natten till måndag. En annan som kommer till gbg på måndag är jonas ådahl <3<3<3. Han har varit i taiwan hur länge som helst, och jag har saknat honom. Det som är tråkigt är ju att han ska tillbaka igen ganska snart, tråkigt för oss men roligt för honom. Han har dessutom flickvän där.
I vilket fall ska jag träffa honom på måndag. Sen på kvällen går det en färja till kiel som jag och pappa ska med. Och vi ska söderut! Till kroatien till slut, på motorcykel och tåg. Det blir fint.
hejdå så länge, det kommer nog bli tunt med inlägg nu.

(och apropå bilden, jag bildgooglade "umeå")