söndag 28 mars 2010

På promenad med hundarna

Jag hittade ett hus häromdagen.
Kalo är inte jättekaxig på hundrastgården. Sitter mest vid mina fötter.

Baloo däremot har väldigt roligt med den största hunden han kunde hitta.

fredag 19 mars 2010

Hundvakt

Jag är hundvakt denna månaden. Det är pappas tax Baloo som ska vaktas medan pappa är i Laos och göttar sig. Han är lite annorlunda, Baloo alltså. Dels så vet han inte skillnaden på att kissa och bajsa, han verkar lika förvånad varje gång det kommer ut bajs. Han står där på tre ben mot ett träd/en snödriva/random och sr inte alls ut att greppa situationen. Bajssituationen.
Sen är han bög. Definitivt bög. Det är nämligen så att jag upptäckte att Vally löper (ska hon aldrig komma i klimakteriet??), men Baloo verkar inte det minsta intresserad. Vally däremot är väldigt intresserad av honom, "lammkött" tänker hon och kör upp rumpan i ansiktet på honom.
Men Baloo, han har bara ögon för Kalo och sätter på honom så ofta och mycket som möjligt.

söndag 7 mars 2010

jag bor i ett slott i kortedala

Nu bor jag alltså i kortedala. Det känns lite konstigt, men jag tror det kommer bli bra. Det nya golvet är fantastiskt, skulle det vara en man skulle jag gifta mig dirr.
Tack alla för bärhjälp, mathjälp, uppackningshjälp, bygga-ihop-möbler-hjälp, öldrickarhjälp, körhjälp... Jag kunde inte gjort det utan er! <3 tack tack tack

fredag 5 mars 2010

sista kvällen i högsbo

jag har packat ner större delen av mitt liv i lådor nu. Tagit isär soffan. Monterat ner diverse hyllor. Tagit ner bilder från väggen och försökt göra så små hål i tapeten som möjligt (häftmassan tar liksom med sig lite ibland).
Den nya lägenheten fick lite nya golv igår, och jag kunde inte hålla mig från att åka och tjuvkika. Herregud vad fint det blev, jag vill nog inte ha några möbler alls.

måndag 1 mars 2010

hej kortedala, hejdå högsbo

hejdå högsbo:


hej kortedala!
Jag kommer nog kunna känna mig hemma. Fick nycklar i fredags och målade om i lördags (TACK alla ni som hjälpte till - therese, mamma, jonas, helena, linus och gustav).
Nu hoppas jag på att det nya golvet kommer i veckan och sen flyttar jag på lördag. Härligt. Fram till dess ska jag tokplugga (det är det jag inte gör nu).