söndag 28 februari 2010

En gåta

vad är som en säl, men hårigt och har ben? Det finns två rätta svar. Den som gissar rätt först får ett fint pris.

lördag 20 februari 2010

jag tror jag stannar kvar i sängen hela dagen

så var det helg. Det var en tung vecka, men nu är den äntligen över! Jag är extramatte åt helenas kalo i några dagar. Hon jobbar hårt med fresh fish, en modemässa. Jag skulle gått dit idag, men blev så att säga insnöad.
Hundarna gillar snön, hopp hopp hopp. Jag gillar snön i smyg, vitt är snyggare än grått liksom.

Idag har jag latat mig, sovit och sett på film. Jag åt en påse chips och två portioner veganpannacotta. De där magrutorna glömde jag bort att jag ville ha, men det är ju fortfarande långt till sommaren. Till filmen skedade vi alla tre, båda hundarna och jag. Det var mysigt, jag gillar att skeda.

Jag önskar att jag hade lite vin men jag har bara träningsvärk. Det är inte alls samma sak.

söndag 14 februari 2010

utebliven familjegympa

det blev ingen familje-gympa idag pga barnstrul. Ledsen över att göra er besvikna, men vi kommer ju göra det, någon gång. Vi ska ju testa allt liksom.
Fast idag var vi på spinning och det var så sjukt tråkigt så vi bestämde oss snabbt för att ersätta alla andra spinning-pass med järngympa. Vi har redan glömt hur jobbigt det var, ska dit igen imorgon.

Idag var jag på törnrosa på göteborgsoperan. Åh, det var fint. Jag vill dansa, gärna nu. Jag vill bli bra, vig och stark och få rutor på magen.

lördag 13 februari 2010

fysiken experience

Igår var jag och jobbade. Min nya teamleader sa: "ah, så du pluggar heltid vid sidan av". Ja, eller så jobbar jag vid sidan av...

Jag och min fru har ett projekt (har jag berättat om det redan?), vi ska testa alla pass på fysiken. Eller ja, nästan alla. Inte bollsporter. I torsdags var vi på järngympa instensiv. Åh, herregud, 90 minuter lidande. Om några dagar kommer jag nog ha glömt hur jobbigt det var och så kommer jag gå på det igen, för det var ju faktiskt kul och vi fick beröm av instruktören och det är ju bra träning. Vi kommer bli så jäkla fit. Vänta bara. Idag blir det något annat och imorgon tänkte vi låna ett barn och gå på familjegympa. Yeah!
Om ni vill följa vår framfart så har vi en wiki-sida.

onsdag 10 februari 2010

packning


Jag började packa så smått i dag. Det var värst vad snabbt en låda fylls. Man kan ju inte packa för tungt heller, inte för mycket tungt i varje, tänk på att man ska kunna lyfta lådorna.

tisdag 9 februari 2010

malena och jag


Idag fick jag höra att jag är lite lik Malena Ernman. När jag ler. Och lite ögonen.
Det har ringt fem olika människor som vill titta på min lägenhet, det känns som väldigt många. Den första kommer alldeles strax.
Under tiden så försöker jag plugga men det går så dåligt. Hu.

fredag 5 februari 2010

förestående bostadsbyte

Så har jag varit på banken och fixat och skrivit under. Från och med den 26 februari kommer jag vara skuldsatt. Ja, mer än vanligt då.
Idag var jag fast i kungsbacka i 90 minuter eftersom det inte gick några tåg. Det var hemskt kallt.

Någon som vill hjälpa mig flytta den 6e mars??

onsdag 3 februari 2010

barnungen

Så tog förståendet, lugnet och öppenheten slut, och jag blev arg. Hur blir ett break-up en tävling? Hur kan någon vinna?
Och plötsligt så är jag säker på att jag tog rätt beslut.

tisdag 2 februari 2010

På spårvagnen

Idag log en äldre man mot mig när jag klev på spårvagnen. Han såg väldigt glad ut, men jag var rädd att hans löständer skulle trilla ut.
Vally fyllde tretton igår. Hon fick kött i present. Omnomnom