måndag 31 augusti 2009

progress


Jag har nu även skaffat fogskum och 25kg cement...

lördag 29 augusti 2009

kort, kortare, kortast (frisyr update)

När jag råkade klippa mig själv lite kortare än jag hade tänkt var jag rätt missnöjd. Det såg snyggt ut när jag hade plattat det, men mitt hår gillar liksom inte att vara platt. Så jag gick omkring och såg rätt dum ut ett tag (enligt mig själv i alla fall). Tills Teresa igår kom till min räddning och fixade. Nu är det kortkort och skitsnyggt (enligt mig själv i alla fall). Döm själva:



Idag har jag varit pysslig, gjort två spraymallar och varit på hornbach och köpt 25 kg cement och fortsatt på mitt hemliga projekt. Bra dag. Dessutom har jag helenas hund Kalo här, och han är galen. På ett positivt sätt.

fredag 28 augusti 2009

Gissningslek

Jag håller på med ett projekt, kan ni gissa vad det är? Jag har hittills använt:
En trägaffel, en pensel och en slickepott

en förpackning häftklamrar, klister, vaselin och snöre,

Gips

En nalle, en creme fraiche-burk och lite kidneybönor

Samt ett ciggpaket, en pepparkaksburk och ett smörpaket. Så, vad gissar ni?

torsdag 27 augusti 2009

utdrag från tecsasbloggen: mer seriöst

Så till de något mer seriösa bidragen:









utdrag från tecsaasbloggen: oseriöst

Några av de lite mindre seriösa bidragen:




Nej nu blommar tapeten!


Fy 17!
En kontorsdinosaur

utdrag från tecsasbloggen: mittemellan

Som ni vet så har jag och några arbetskamrater en blogg tillsammans, där vi lägger upp saker vi ritat i paint. Här kommer några av mina bidrag:





måndag 24 augusti 2009

Vally <3

När jag kommer hem från jobb/skola/träning/whatever så möts jag nästan alltid av det här:

<3 <3 <3

konversation



Jag har upptäckt att jag inte är sådär värst bra på att konversera.

söndag 16 augusti 2009

Story of my life, part II


den här serien är lite oregelbunden

plåtburkar









Med risk för att göra mina systrar avundsjuka kan jag berätta om mina nya burkar. Jag gick på upptäcksfärd i pappas hus och hittade fyra fantastiska plåtburkar som jag fick, och glädjen blev stor. Visst fina!

fredag 7 augusti 2009

TGIF!

ja, tack gode gud för att det är fredag! vad jag har längtat, fastän tiden går så fort. Jag skulle behöva vara lite mer ledig, eller åtminstone få lite fler timmar på dygnet. Jag har köpt ny färg, har massa idéer, filmer som väntar på redigering, dukar som väntar på målning men ingen tid över. Dessutom har jag inte så mycket att göra på jobbet (jag jobbar för snabbt, så jag får slut på uppgifter) så att sitta på kontoret åtta timmar om dagen känns så bortkastat. Men snart börjar jag plugga igen, då har jag inga timmar jag måste skriva upp, då behöver jag inte sitta av tiden.

Kolla in vår jobb-blogg dårå! Det är där mina kreativa idéer hamnar, paint på arbetstid <3

måndag 3 augusti 2009

hur min frisyr gick från disaster till win

jag råkade klippa mig igen. Jag var i trollhättan och hälsade på camilla och råkade platta håret (något som ofta händer i camillas sällskap). Så när jag kom hem såg jag hur hemskt ojämnt det var, efter de otaliga gånger jag har klippt det själv lite här och där. Så jag började klippa. Jag var noggrann och systematisk, och sen tog jag en dusch. Det jag inte räknat med (men som jag borde lärt mig vid det här laget) var att håret blev kortare när det lockade sig som vanligt igen. Det var alldeles för kort, jag såg ut som en svamp eller en retard, välj själv.
Så skulle jag gå ut och ville vara snygg och ja, håret var ju snyggt när det var platt. Så plattade jag det och råkade lägga benan åt fel håll. Plötsligt så blev frisyren epic win! oh yeah!