söndag 28 juni 2009

kompis det går bra nu

Igår hade min syster inflyttningsfest (äntligen). Hon hade en ny fin soffa som jag genast spillde vin på. Festen var mycket trevlig, vi startade med picnic på gården där vi satt och löjlade oss en lång stund. Sen gick vi in, helena skulle duscha och jag passade på att hjälpa henne städa (helena, allt du letar efter ligger i den där ikealådan med hål i, den man kan sitta på).
Eftersom jag varit bakfull hade jag spenderat den största delen av lördagen på condeco med en stor islatte och en kompis, och hade därför lite väl mycket överskottsenergi på festen sedan. Vi satt och skojade om att kvällen skulle ha ett motto, och jag gjorde en skylt med det mottot på som jag ställde på toaletten:

Efter en liten stund blev jag rastlös igen och dekorerade även spy-hinken som stod strategiskt utplacerad. Pappa illustrerar:

För övrigt har jag varit på hönö idag, solat och badat och så. Vally badade också (och klev i bajs). Jag var där med två av bröderna Salazar samt Emil och hans flickvän Amanda. Alla badade utom amanda, alla brände sig i solen utom Angelo. Sen åt vi glass.
Tack alla för en skitbra helg! Ett speciellt tack till min fru som förgyllde fredagskvällen :*

torsdag 25 juni 2009

varannan ångest


ser du
ser du
ser du?
ser du
det var inte såhär det skulle bli
det var inte såhär det skulle kännas

en teckning till jonas


Jag gjorde en teckning till jonas igår på jobbet (jag väntade ändå bara på att ett test skulle bli färdigt *ursäkta sig*)

söndag 21 juni 2009

om du är så bra som jag tror



Jag saknar min apa.

anniversary


Jag skrev förut att jag inte gjort så mycket. Det var ju såklart inte helt sant, jag och min fru har firat ettårs-jubileum! Vi firade med bakelser och bullar och en kväll på kings head tillsammans med Sigrid och Maja, mina fina kusiner. Kristina stötte på Frank och betedde sig oväntat helt normalt. Vi träffade sångaren i Iron & Wine och träffade en sorts tysk som försökte fixa ihop mig med en norrlänning som jonas blev kär i.
Bilden har Maja tagit. Hon är en fantastisk fotograf, alla hon siktar på med kameran blir snygga.

torsdag 18 juni 2009

acknowledgement

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har liksom inte gjort så mycket.
Jag vill dock skryta lite, jag blev så löjligt glad och stolt:
Det finns en konstnär i Göteborg, Camilla Engman, som har en blogg med tusentals läsare (enligt "details" på google reader i alla fall). I tisdags upptäckte jag det här inlägget, och jag studsade till i min skrivbordsstol och började tramsade runt, skickade länken till alla jag känner, kommenterade inlägget och nu skriver jag här om det. Precis som man verkligen inte borde när det gäller sådana här saker. Men vad ska man göra liksom, när ens idol uppmärksammar något man har gjort?

måndag 8 juni 2009

en krabba...


Jag hittade en liten påminnelse om att jag hade fest i lördags. Tack förresten alla som kom!

söndag 7 juni 2009

grattis jonas!

grattis grattis

Och idag hälsar vi grattis till Jonas som fyller 26 år. Jag har gjort ett kort.

ett citat


Jag tror på köttets lust och själens obotliga ensamhet.
Hjalmar Söderberg

fredag 5 juni 2009

till hannah

egentligen chrisses kompis, men jag gillade henne så mycket. Hon slutar sin ky-utbildning imorgon, och jag har gjort ett kort till henne. Grattis och lycka till!

tisdag 2 juni 2009

Story of my life

Olle kom med idén att jag skulle göra en tv-serie om mitt liv. Jag har ju ingen tv, och jag är inte den som är den, så här kommer första avsnittet:

måndag 1 juni 2009

Jag känner mig lite nere idag


Trots att jag just fått sommarlov och allt.