torsdag 30 oktober 2008

ny design

Alltså har ni sett att jag har fixat? Ändrat design har jag. Ja jävlar, snart kommer säkert en sån där snygg bild längst upp också.
Japp. såäre.

onsdag 29 oktober 2008

mardrömmar




en ganska bra dag


Idag fick jag ett ovanligt vackert vykort från min far. Det är en bild på 70-talets västra frölunda (ni vet jag bor där). Väldigt vackert.


Det har varit en ganska bra dag än så länge. Kom i tid till övningen i morse (!) men tyvärr hade handledaren försovit sig 40 min. Vi var ganska produktiva och duktiga, jag blev utsedd till projektledare och det är en gullig grupp. Sen hade jag föreläsning, det var lite roligt men ganska tråkigt, jag somnade på slutet.
Lagom till lunch hade vi planeringsmöte, för att planera handledning och sånt. Jag ska ju vara det. Handledare. Och jäääävlar vad rik jag kommer bli!
Sen träffade jag min fru lite, vi gjorde nya bokstaveringsalfabet med olika teman (kvinnligt, saker i hemmet och sjukdomstema). Skönt att vara lite produktiv såhär efter lunch.
Nu är jag hemma, har diskat och ätit nudlar, snart ska jag springa.

epidemi
lösaktighet
inkontinens
syfilis
aids
blind
epidemi
tennisarm

syfilis
vattenkoppor
epidemi
näsblod
syfilis
syfilis
oidipuskomplex
näsblod

skuggspel




måndag 27 oktober 2008

Annars då?


Jag längtar bort. Vart som helst, bara bort. Funderar på att bosätta mig på den ryska tundran alldeles själv, mil från civilisationen. Där ska jag göra knäppa konstverk hela dagarna, ett piano ska jag ha också. Leva på konserver och ha några vargar som enda sällskap.
Jag vill inte alls gå i skolan, vara social och ambitiös. Jag vill vara uppe hela natten och måla fula tavlor, tejpa en skulptur av wellpapp, göra konstiga filmer och stå på huvudet. Jag vill springa tills mina ben går sönder, sjunga falskt och dansa naken, göra hundra konstiga cementfigurer, göra en teckning över en hel vägg.
Det är inte jag som gjort bilden.


Reagerar som vanligt på fel sätt alldeles för mycket

Äppelmos


Jag var hos Karin igår, vi gjorde äppelmos.

söndag 26 oktober 2008

fredag 24 oktober 2008

radiotorget

jag har flera gånger i eftermiddag försökt skriva någon sorts blogginlägg. Det har inte gått så bra, varje inlägg började bara handla om tråkiga saker och varje inlägg blev sådär lite för personligt. Jag är fortfarande olycklig.
Idag åkte jag till rusta (affären där man tex kan köpa en neonrosa plastgran med blinkande lampor). Bussen dit passerade radiotorget, ett torg där jag råkat hamna en gång i våras. Det ösregnade då (mycket mer än nu), jag var kall och blöt och jag hade glömt vart jag skulle åka (därav radiotorget, jag hade bara klivit av bussen jag chansat på att jag skulle ta). Jag gick in på ett konditori där jag fick köpa varm choklad från en automat. Sedan träffade jag en kille som kunde hjälpa mig hitta vart jag var på väg, vilken buss jag skulle ta och vart jag skulle byta. Den gången var jag genomlycklig. Hela tiden. Trots ösregnet och trots mitt härliga minne i kombination med lokalsinnet från avgrunden var jag väldigt glad. Jag saknar den lyckligheten.

Förresten. Tack för alla telefonsamtal, sms, hälsningar och allt annat. Ni gör det lite lättare för mig. Tack.

torsdag 23 oktober 2008

the miracle




"the Maestro says it's Mozart
but it sounds like bubble gum
when you're waiting
for the miracle
for the miracle to come"

måndag 20 oktober 2008

80-talet


jag tycker i hemlighet att den här 80-talsinspirerade hiphop-stilen är grymt cool och skitsnygg. Så om ni ser mig gå omkring i en färgglad hoodie med konstigt mönster vet ni varför.
I hemlighet känner jag att jag har mycket gemensamt med såna där stockholmsrappare också. Men ja, det är ju bara i hemlighet.

söndag 19 oktober 2008

den fantastiska faxen


en fantastisk fax med vacker svart färg som smälter in i kontorslandskapet

Tentaflykt är samlingsnamn för allt det man gör när man egentligen borde plugga inför en tenta. Denna periodens stora tentaflykt har för min del varit faxar. När jag får tid nån gång ska jag bygga en mobil-fax, så man kan faxa utan att ha fast telefon. Häromdagen skrev jag en wikiartikel om denna fantastiska uppfinning, och igår ägnade jag och min fru en lång stund åt att virtuellt möblera en lägenhet på bästa sätt med så många faxar som möjligt.
jag vill ha en fax och jag vill att alla jag känner ska skaffa varsin också. tänk bara! vilka möjligheter!

lördag 18 oktober 2008

note to self

nästa gång ska jag ha en kille med känslor. helst fler än tre.
ett hjärta är ett absolut krav.

torsdag 16 oktober 2008

blä



ja alltså. det var inte såhär jag hade tänkt. det var precis såhär jag tänkte att det inte skulle bli.

Jag funderar på hur jag ska lägga upp det för er, mina kära bloggläsare. Ska jag skriva ett sorgligt, självutlämnande inlägg där jag beskriver precis hur ont det gör? Hur besviken jag är, hur mycket jag grät, hur lite jag sov, hur mycket jag rökte?

Nej, jag funderar på att skriva ett sarkastiskt, bittert inlägg om alla män, med undertoner som kan kännas igen från Valerie Solanas SCUM-manifest. Men det kanske är olämpligt med tanke på att jag har många manliga vänner som jag faktiskt gillar helt otroligt mycket. Det är ju egentligen bara när dom där männen blir tillsammans med en som dom verkar bli helt cp. på ett negativt sätt.

Faktum är att nästa vecka är det tentavecka, och ett genomgående tema den här läsperioden har varit att jag har förstått ganska lite. Jag har pluggat ganska hårt. Jag har varit ganska stressad. Jag har haft ganska mycket att göra. Och så kan ni byta alla "ganska" mot "väldigt".
Så jag väntar med att känna efter tills efter tentan, säg nästa helg. Om ens då. Jag vill inte vara ledsen. Jag är bara så hemskt besviken. Det var precis såhär det inte skulle vara.

tisdag 14 oktober 2008

jag vaknade 03:30 i morse


inte för att jag gjorde den här bilden då eller nåt. jag pluggade ett tag, sen sov jag lite till. när jag kom till skolan strax innan åtta blev jag anfallen av nån från tele2 som antagligen ville sälja abbonemang till mig. Jag väste "jag är inte intresserad" och när han sen fortsatte prata med mig slog jag nästan till honom.
Ja, herregud. Mycket nu. Och allt är åt helvete.

tisdag 7 oktober 2008

dagen som bättrade sig

nu är jag på topp. bloggtopp.

ja dagen började ju inte så bra (se inlägget från i morse). När jag vaknade var jag på lika dåligt humör som när jag gick och la mig, det vill säga åt helvete.

Men! Någon från academic work ringde och sa att jag inte alls verkat knäpp när jag var på intervjun (på en fråga om hur jag jobbade i grupp på posten råkade jag svara ungefär såhär: "jobbar i grupp? men vi jobbar aldrig i grupp!" kristina har haft mycket roligt åt detta). Jag har alltså gått vidare i REKRYTERINGSPROCESSEN. Hett. Känns som en idol-uttagning.

Sedan hoppade dagen upp ett snäpp till. Jag åkte till skolan för en fysikföreläsning och idag förstod jag faktiskt något! Jag fattade tillräckligt mycket för att kunna formulera en fråga, det är inte lite, det! Igår tex var jag helt förlorad.

Sen var det lunchdejt med min underbara fru. Dagen blev bara bättre och bättre. Vi pratade om allt möjligt och sen pluggade vi (lite).

Examinationsseminarie sedan. Vi presenterade vårt arbete och lyssnade på andra mer eller mindre intressanta presentationer. Det hela var mycket lyckat, framför allt är det skönt att ha det gjort.

Dagen blev sedan ÄNNU BÄTTRE, jag träffade finlinus och fikade. Åt en enorm vaniljbulle och drack te.
Nu är jag helt slut, men jag är åtminstone på mycket bättre humör.

pärt-anton



och helvetes jävla skit fan dö röv fitta
fuck ass shit
kuk hora knulla

ingen bra dag idag

måndag 6 oktober 2008

DEPECHE MODE ÄR BOKADE TILL ARVIKA!!!

okej, bloggfrekvensen är väldigt hög nu. men alltså, det är en stor sak

DEPECHE MODE ÄR BOKADE TILL ARVIKA!!!



se själva: http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=449908
jag dör. så bra är det.

telefonbilder III

lite fler bilder från min telefon (dessa tog jag en dag på jobbet):


Jag blev lite glad när jag en morgon gick in i omklädningsrummet på jobbet och hittade en massa konstiga saker, tex rosa fluff och uppstoppade djur.


På fikarasterna brukar jag läsa tidningen.


tänk att ekta har taggat min buntlåda! :D (det är en grafittikonstnär i göteborg, han har gjort massa fina saker och dessutom en planch som jag har på min vägg)

söndag 5 oktober 2008

we can be heroes



jag fryser och fryser
egentligen mår jag nog inte så bra
det är en ny dag imorgon

telefonbilder II

okej, jag kan inte hålla mig. jag lägger upp nästa omgång bilder nu direkt
det är så roligt med bilder


vy från en säng


från en kväll på l'assasino. after work skulle jag gissa. Det är min syster på bilden.


jag vet inte, jag var full.


kylskåpspoesi


kristinas pennfack (tror jag). Vi satt i skolan och pluggade och så.


från min fysikbok. jag tyckte det var en mycket lustig uppgift, handlade om en man som vägde sin fisk i en hiss som åkte upp och ner.

telefonbilder I

jag trodde bluetooth hade lagt av på min data, men det var bara jag som var lite dålig. nu funkar det. Alltså här kommer lite bilder från min senaste telefon (del ett) (den har ganska bra kamera faktiskt, synd att allt annat är sämst)


det här är jonas. det är han jag fick telefonen av när jag tappat min vanliga i sjön. tack så mycket :)


ja vi åkte ner till malmö en sväng, där vi hälsade på henrik och hans familj och sen gick vi till den här bruden och drack sprit. det är maria <3


dagen efter gjorde vi våfflor. jonas var pigg och så.


på tåget hem övade jonas sig på att skriva kinesiska. jag har ingen aning om vad det står där.

jag har massa fler bilder, men tänkte att det blir lite väl långt att ta alla i samma inlägg. men alltså ja, det kommer fler. puss hej