måndag 30 juni 2008

lobotomy's a bitch

Jag kom till jobbet i morse
min chef (A): Hej, är du här? har inte du semester?
jag: eeeh, enligt mitt schema ska jag jobba..
A: men jag har skrivit upp att du har semester hela veckan och måndag nästa vecka.
jag: jaha... kan jag gå hem då?
A: jaa.. vi ses på nästa tisdag
jag: Fan vad gött! hejdå!
(jag springer glatt därifrån)

söndag 29 juni 2008

fest

hej
igår var det fest. det kom mycket folk och vi hade det kul.

onsdag 25 juni 2008

Bla


Bla bla bla blabla bla. Bla blabla blabababla blabla blabla bla. Bababblabla blabla bla ba blablabla. Bla bla bla blabla bla. Bla blabla blabababla blabla blabla bla. Bababblabla blabla bla ba blablabla. Bla blalala bla blabla blablabla bla. Bla blabla blabababla blabla blabla bla. Bababblabla blabla bla ba blablabla. Bla bla bla bla blabla bla. Bla blabla blabababla blabla blabla bla. Bababblabla blabla bla blabla blablabla. Bla bla bla blabla bla. Bla blabla blabababla blabla blabla bla. Bababblabla blabla bla blablaba blablabla.

söndag 22 juni 2008

människor


Det här är maria. Hon är en såndär bra människa, <3<3<3. Maria var hos mig några dagar, och hon kommer tillbaka ikväll! en morgon väckte hon mig genom att imitera Vally, slängde sig i min säng och kramades och pussades. Slickade mig dock inte i örat, men det är jag ganska glad för. Maria är bra.
Det finns så många bra människor.

Jag har varit ganska ledsen hela veckan (inte bara för att jag inte haft internet :P). En person sa vissa saker till mig som jag blev väldigt ledsen för. Och det är svårt att bara glömma vad någon sagt, även om den personen säger att den inte menade det, även om den personen säger förlåt och det var inte meningen. Det som har uttalats högt finns på något sätt kvar. Jag hoppas jag slutar vara ledsen snart, det är inte ens roligt.

En annan person gjorde en hemskt stor sak av sina känslor (för mig) i förra veckan. Men det var inte värre än att han raggade upp en tjej och tog med sig henne som date på en fest vi båda var på. Hon var hemskt söt, men tyvärr verkade hon sakna personlighet. Ibland undrar jag hur (och med vad :P) människor tänker, men jag skrattade mest åt det (and also some loss of respect).

Midsommar var förresten underbar. Jag var glad och full i princip hela dagen och till sist fick jag sova på sebbz soffa, eftersom markus hade åkt hem med mina nycklar och inte orkade komma tillbaka.

onsdag 18 juni 2008

dröm om december 2007


internet säckade ihop igen. nu är det dags att knacka på hos grannarna.
sitter på condeco och väntar på en vän som kommer och hälsar på. Hon borde komma snart för jag måste verkligen gå på toa (hon ska alltså passa datorn, sitter ju på cafe och allt).
Jag är rätt så trött. Jobbiga saker tar på krafterna. Jag citerar min fru: "känslor är så december 2007". Sluta med sånt strunt. Jag är kär i öl.
Det blåser mycket ute. Bara jobba en dag till, sen är det midsommar. Räknade ut att jag bara har totalt fem veckor kvar att jobba. totalt. När jag började i mars kändes det som en väldigt lång period att jobba, men det har gått rätt så snabbt, och det känns som att livet i hjo bara var en dröm. Fast så känns nästan hela livet när jag tänker efter. Som en dröm. Var det verkligen jag? Var det verkligen så?

måndag 16 juni 2008

förlåt


förlåt för att jag inte svarar i min telefon, jag måste bara vara ensam lite.

söndag 15 juni 2008

utvecklingsstörda


helgen har varit väldigt kul, och intressant. Jag tänkte ta det lugnt och bli frisk, men det gick sådär.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, eller vad som är lämpligt att berätta. Den största händelsen är nog att jag har gift mig, enligt facebook alltså är det sant.

En viss person fick jobbiga känslor av giftemålet, och jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till detta. Jag erkänner gärna att jag göttar mig i att en person som sårat mig också får lida lite, också har känslor. Det är lite elakt, men jag antar att det är så vi funkar. Jag ska prata med honom imorgon, kanske får jag höra någon sorts förklaring, kanske skyller han allt på alkoholen. Vi får se.
Tyvärr blir jag framför allt ledsen, jag tänker på det som var då, hur det var då.
Det var en oväntad twist, personen i fråga är den mest normala, mest rationella, mest logiska jag någonsin träffat. En av få normala människor.

Själv har jag vissa top secret feelings för en viss top secret person. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, hade ju tänkt vara singel i hundra år, och jag tror dessutom många skulle ta illa upp om det hände något mellan oss.

Känslor är farliga.

fredag 13 juni 2008

helg



det är helg nu
det är fan inte lätt alltid

onsdag 11 juni 2008

förkyld


jag har snorat och nyst idag. så om alla på olivedalsgatan blir förkylda är det mitt fel. förlåt.
det är inte ens kul att vara förkyld. tur att det inte är soligt iaf. trevligare med förkyld om det blåser och är moln än om det är sol alltså. nu ska jag köpa näsdukar. hejdå!

tisdag 10 juni 2008

I Got Life





sjukt bra låt va, båda versionerna. det är roligt när han dansar på bordet, det vill jag med göra! jag vill med vara hippie!
jag blir så glad :D (lyssna på texten, den är underbar)
igår tränade jag capoeira för första gången på mer än ett år. Det känns så bra att börja igen, det är så väldigt roligt. Har träningsvärk i ungefär hela kroppen idag, lite jobbigt och lite gött.
Börjar för övrigt bli förkyld mera, det suger.
Ska eventuellt göra ett stort bus i slutet av veckan, men det är lite hemligt, så om ni vill veta får ni fråga. Om jag inte blir sjuk då va.

måndag 9 juni 2008

något djupt


jag tänkte skriva nåt djupt, men jag gör nog inte det. det blir så lätt alldeles för personligt. bara för att någon frågar behöver man inte berätta allt.

söndag 8 juni 2008

internet igen äntligen hej osv




åh. jag har internet :D har fått låna ett 3g-modem av sebbz, det var snelt. det känns väldigt bra att kunna ha kontakt med världen igen. även om det inte var riktigt så hemskt som jag trodde att inte ha internet.
idag är jag bakis och det är soligt. jag är ganska glad. har städat hela lägenheten, till och med dammtorkat. det ni.
bilderna är några kort som jag gjorde för ett tag sen. jag skickade korten till karin.